Grubi: Denoncuam drejtësinë selektive dhe ofruam vetingun në drejtësi

9

Shkup, 21 gusht – Sekretari organizativ i BDI-së Artan Grubi përmes një statusi të fundit ka komentuar rastin e fundit duke thënë se si parti kanë ofruar instrumentin e vetingut në gjyqësi, prokurori dhe politikë.

Ne e denoncuam drejtësinë selektive dhe ofruam instrumentin e vetingut për gjykatësit, prokurorët dhe politikanët për ta luftuar këtë selektivitet të porositur me tendencë politiko-koruptive.

Qytetarët e pranuan dhe e përshëndetën këtë shtyllë tonën programore me bindjen që ne do t’ia dalim, ndërsa dita ditës edhe partitë opozitare po e përqafojnë dhe e vënë në përdorim narativin, politikat tona.

Ne e denoncuam drejtësinë selektive dhe ofruam instrumentin e vetingut për gjykatësit, prokurorët dhe politikanët për ta…

Publiée par Artan Grubi sur Mercredi 21 août 2019

Comments are closed.