Gruaja falënderon policinë që i arrestoi vajzën

25

Gjëja e fundit që shumë prindër do të donin të dëgjonin është se fëmija i tyre është arrestuar. Por, për këtë nënë, arrestimi i vajzës së saj e ka lehtësuar kur dëgjoi në lajme se vajza e saj ishte prangosur, pasi ajo mendon se kjo do i shërbejë si një mësim. Studentja kishte qenë në një udhëtim me miqtë e saj në Florida,  për ‘pushimet e pranverë’ ku gjatës festës kishin konsumuar alkool dhe kishin dëmtuar plazhin. Kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak nënës se studentes, por nuk ka mundur ta ndalonte atë. “Ajo u arrestua duke pirë. Ajo ishte duke mbajtur një kanaçe e birre në plazh edhe pse aty nuk lejohet. E kam porositur dhe herë të tjera, por ajo nuk me dëgjon, fjalët e mija në njërin vesh i hynë në tjetrin e dalin” ka thënë gruaja. Ajo ka falënderuar policinë duke i çuar një letër. Shefi i departamentit të policisë që e arrestoi studenten në Walton County, Florida, e ka publikuar letrën në faqen e tij në Facebook, ku komentet kanë qenë shumë pozitive.

Comments are closed.