Gregoraci “harron” Briatoren, shijon pushimet në Marmi (FOTO)

2

Elisabetta Gregoraci është më në formë se kurrë dhe kjo konfirmohet nga fotot më të fundit që ka shpërndarë në rrjetet sociale të saj. Ish e dashura e Flavio Briatores, aktualisht “single” është duke shijuar pushimet në Forte Dei Marmi. 38 vjeçarja, plot 30 vite më e re se Briatore, qëndroi përreth 11 vite në marrëdhënie me të.

Comments are closed.