Gostivar, janë vjedhur 720 vezë

34

Shkup, 16 nëntor – Dy pako m mbi 1 mijë veze janë vjedhur në një shitore në tregun e madh të Gostivarit, informon SPB – Tetovë.

Vjedhjen e ka paraqitur ZB nga Gostivari i cili punon si shitës në shitore, pronësi e një firme të Gjevgjelisë. Autorët e vjedhjes e kanë hapur me fuqi derën e barakës, kanë hyrë dhe kanë marrë dy pako me nga 360 veze, përkatësisht 720 vezë.

Sipas deklaratës, dëmi vlerësohet të jetë 6000 denarë, ndërsa nga hapja e dhunshme e derës është shkaktuar dëm prej 4000 denarësh.

SPB – Tetovë po hulumton në gjetjen e autorove.