Gold AG sërish në përkrahje të AAK-së

9

Gold AG sërish në përkrahje të AAK-së
Nuk është hera e parë që ai hapur shpreh bindjet e tij politike.

Reperi shqiptar nga Presheva ka publikuar një foto në rrjetin social Instagram ku ka treguar kë përkrah politikisht.Daut Haradinaj dhe Ahmet Isufi janë shfaqur përkrah reperit.

Shumë herë Gold AG ka realizuar projekte me përmbajtje politike.Ai madje disa herë ishte kritikuar në media për qasjen e tij.

Gold AG është duke përgatitur projektin e ri të titulluar “Falja e Gjakut”.

Comments are closed.