Gjysma e amerikanëve nuk vizitojnë mjekët nga frika e ligjit

8

Gjysma e amerikanëve dorëzohen së shkuari tek mjeku apo dentistët për një procedurë që u duhet, sepse kanë frikë nga ligji, sugjeron një studim i ri. Por strategjia nuk mund të paguhet, njofton Klan Kosova.

Nëse një problem përkeqësohet dhe përfundoni në ER për atë, numri mesatar i faturës së urgjencës mjekësore tejkalon 12 mijw $, u gjet një sondazh i ri i kryer nga OnePoll.

Dhe akoma më keq, shumica e amerikanëve nuk kanë ndonjë para të lënë mënjanë në rast të emergjencave të tilla.

Studimi i ri ngjall një pamje të zymtë të amerikanëve të kapur mes faturave të larta mjekësore dhe të ardhurave të ulëta.

Comments are closed.