Gjobiten 201 shoferë në Shkup, 24 për tejkalim të shpejtësisë

Në territorin e Shkupit, policia dje ka gjobitur 201 shoferë, prej të cilëve 24 janë sanksionuar për ngasje me shpejtësi më të madhe se shpejtësia e lejuar.

Siç informon MPB, janë shqiptuar 11 gjoba për drejtim të automjetit pa patentë shoferi, katër për automjete të paregjistruara, tetë për kalim në semafor të mbyllur (ngjyrë e kuqe), 11 për përdorim të celularit gjatë drejtimit të mjetit, gjashtë për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit, katër gjoba për kundërvajtje të shoferëve të motoçikletave…

Ministria e Punëve të Brendshme bën të ditur se do të vazhdojnë kontrollimet e përforcuara në trafik dhe u bën apel qytetarëve t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve të trafikut me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë.

Advertisements