Gjoba për 899 persona për mosmbajtjen e maskës

Shkup, 22 tetor – Lidhur me masën për mbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë, gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 899 shkelje në territorin e Republikës së Maqedonisë të Veriut.

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për përballje me Kovid-19.