Gjest i rrallë, futbollistët e njohur ua lehtësojnë sadopak dhimbjen fëmijëve në spital (FOTO)

2

Bota e futbollit është e mbushur me lojatrë që kanë zemrën e madhe. Një nga ata është sulmuesi Jose Maria Callejon, i cili shkoi në spitalin Santobono (Napoli) dhe bëri disa dhurata për fëmijë.  Spanjolli, më saktësisht ishte në departamendin e onkologjisë dhe Hematologjisë. Por jo vetëm kaq, pasi edhe Koulibaly ka dhururar bluzën e tij me firmën përkatëse. Ndoshta fëmijët nuk i kanë ndjerë festat, por ajo që kanë bërë futbollsitët në fjalë ua ka pakësuar sadopak dhimbjen.

Comments are closed.