Gjatë 24 orëve të fundit u regjistruan 890 kundërvajtje për mosmbajtje të maskës

20

Shkup, 1 tetor – Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale të fytyrës u regjistruan 890 kundërvajtje, informuan nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga MPB u bëjnë thirrje qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria m qëllim të përballjes me Kovid-19.

Comments are closed.