Gjatë 24 orëve të fundit 390 kundërvajtje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

19

Shkup, 4 gusht – Për mosmbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 390 kundërvajtje gjatë 24 orëve të fundit (3-4 gusht) në tërë territorin e vendit.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën thirrje qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për përballje me Kovid-19. (koha.mk)

Comments are closed.