GAZMEND KELMENDI: Nëse nuk dukesh, nuk ekziston! (FOTO)

78

Është një nga emrat e kërkuar të skenës që performon vetëm live, por Gazmend Kelmendi ka disa karakteristika që ndoshta lexuesit nuk e kanë ditur dhe ne e sjellim atë në një version tjetër të intervistës për të njohur më shumë këngëtarin…

Bisedoi: Blerand REXHEPI

KOHA: Çfarë është lumturia absolute për ju?

Familja.

KOHA: Çfarë ju bën të zgjoheni në mëngjes?

Buzëqeshja e fëmijëve të mi.

KOHA: Hera e fundit që keni qeshur me shpirt?

Të premten 17/4.

KOHA: Tipari kryesor i karakterit tuaj?

Sinqeriteti.

KOHA: Defekti juaj kryesor?

Besimi i tepërt tek tjerët.

KOHA: Ndaj cilave gabime jeni më tolerante?

Gabimeve ku personi në pyetje nuk ka mundësinë të ndikoj në ndonjë mënyrë.

KOHA: Hera e fundit që u përlotët?

Më datën 16/1-20 kur më lindi djali i dytë Mateo.

KOHA: Me cilat personalitete historike identifikoheni më shumë?

Skënderbeun.

KOHA: Udhëtimi juaj i preferuar?

Xhiro rreth botës me familje.

KOHA: Shkrimtarët tuaj më të dashur?

Ismail Kadare.

KOHA: Cilin virtyt vlerësoni më shumë te një femër?

Morali dhe ndërgjegje të pastër.

KOHA: Kënga që fërshëlleni kur bëni dush?

”Krejt kanë me tu kthy”.

KOHA: Ngjyra juaj e preferuar?

Kaltër dhe gjelbër.

KOHA: Kë konsideroni si suksesin tuaj më të madh?

Që nga ai moment kur njerëzit më dëshirojnë të jem pjesë e gëzimit tyre familjarë.

KOHA: Çfarë urreni më shumë në këtë botë?

Gënjeshtrën.

KOHA: Frika juaj më e madhe?

Errësira.

KOHA: Në çfarë rastesh zgjidhni të thoni gënjeshtra?

Për të mos lënduar tjetrin.

KOHA: Keni dhënë ndonjëherë ryshfet?

Jo.

KOHA: Cila është motoja juaj?

Nëse nuk dukesh, nuk ekziston.

KOHA: Si do të dëshironit të vdisnit?

Duke buzëqeshur.

KOHA: Po të ndodhte të takonit Zotin, çfarë do t’i thoshit?

Isha lutur Zotit që të zhdukë varfërinë.