Gazetari i zhdukur japonez sillet në Turqi

0

Abe falënderoi Erdoğanin për shpëtimin e gazetarit Yasuda të mbajtur peng nga terroristët në Siri dhe hyrjen e tij në Turqi në gjendje të mirë.(A.A.)

Comments are closed.