Gazeta KOHA publikon kornizën negociuese të BE-së për Maqedoninë (DOKUMENT)

48

Shkup, 2 korrik – Gazeta KOHA e publikon të plotë kornizën negociuese të Komisionit Evropian. Kapitujt janë të publikuar në gjashtë grupe. Marrëveshja me Greqinë dhe Bullgarinë, po ashtu janë pjesë e propozimit.

Me rëndësi është të theksohet se Korniza e re negociuese mund të ndalojë gjithë procesin dh eta kthen nga e para, nëse Komisioni Evropian vlerëson ashtu, apo ndonjë nga vendet anëtare të BE-së vlerëson se Maqedonia nuk përparon apo ka regres në reforma.

Në linkun e më poshtëm e keni të plotë Kornizës negociuese të BE-së për Maqedoninë.

DOKUMENT-KORNIZA NEGOCIUESE

Comments are closed.