Garën e çiklizmit e fiton…qeni (VIDEO)

26

Në një garë çiklizmi amatore në Itali, një i paftuar i veçantë u bë pjesë dhe për aq kohë sa u përfshi në kompeticion, u shpall kampion i tij. Një qen iu bashkua grupit të çiklistëve dhe jo vetëm që ruajti hapin e tyre, por edhe kryesimin e garës për më shumë se 6 minuta. Gjithsesi, kafsha u dorëzua kur pa që rivalët e tij po ja bënin me hile dhe në vend të 4 këmbëve kishin dy rrota. Një pjesë e garës ku u përfshi edhe qeni është filmuar nga organizatorët dhe po përhapet me shpejtësi në internet.

https://www.youtube.com/watch?v=hz66Q-XBvC4

Comments are closed.