Galovej: Përforcimi i mbizotërimit të drejtësisë ka rëndësi jetësore

2

Shkup, 13 gusht – Përforcimi i mbizotërimit të drejtësisë është me rëndësi jetësore për Maqedoninë e Veriut, porositi ambasadorja britanike Rejçel Galovej sot në Tuiter, duke ndarë publikimin e pardjeshëm të eurokomisarit Johanes Han për rastin “Reket” dhe luftën kundër korrupsionit.

“Përforcimi i mbizotërimit të qeverisë është me rëndësi jetësore për Maqedoninë e Veriut dhe mundësi për pavarësinë e institucioneve që të tregojnë përkushtueshmëri të drejtësisë për të gjithë qytetarët”, publikoi në Tuiter ambasadorja britanike Galovej.

Comments are closed.