Futbollistët më të shtrenjtë në botë para vitit 2005 (VIDEO)

Futbolli është sporti më i popullarizuar në botë. Vëmendja për këtë lloj sporti është e jashtëzakonshme.

Jo vetëm sot po pothuajse gjithmonë  ka qenë kështu, qëkur është luajtu për herë të për herë të parë është luajtur më 19 dhjetor 1863, shkruan Gazeta Metro

Që nga ajo kohë e deri më tani janë prodhuar shumë futbollistë që kanë bërë histori, dhe kanë miliona adhurues nga e mbarë bota. Sot, është një numër i madh i ekipeve të futbollit me shumë talente në to, që kanë aftësi të jashtëzakonshme në këtë sport, siç është Messi, Ronaldo, Neymar e shumë të tjerë, që paguhen me miliona për kontributin e tyre në fhushën e gjelbertë.

Më poshtë ju sjellim 10 futbollistët më të paguar para vitit 2005:

https://www.youtube.com/watch?v=EP6yFIC2Kj8