Fustanet më të çuditshme të të gjitha kohërave që u veshën në Oscars

2

Oscars është një nga ngjarjet më të mëdha dhe më e ndjekur në gjithë botën. Qilimi i kuq po ashtu është edhe garë për veshje më interesante, të shtrenjta apo edhe të ndryshme, njofton Klan Kosova.

Dhe ndërsa listat më të mira dhe më të këqija që hartohen për veshjet pas ngjarjes gjithmonë janë të diskutueshme, këtu është një e të gjitha kohërave që liston veshjet më interesante të yjeve.

           

Comments are closed.