Furkat e veçantë të Shqipërisë, 180 modele të ndryshme (VIDEO)

Koleksionisti Lulëzim Perati, pasionin për koleksionin e ka nisur që në moshën 9 vjeçare. Ai sot ka rreth 180 furka të formave të ndryshme nga të gjitha rrethet shqiptare.

Po për çfarë janë bërë furkat, nga kush janë bërë dhe përse kanë shërbyer ndiqni Klipin e me poshtëm. Perati, gjithashtu ka edhe të gjithë modelet e stolive të grave shqiptare nga Veriu e deri në Jug. (tch)