FSHF i ofron kontratë të re Reyas

6

Ashtu siç e paralajmëroi dhe presidenti i FSHF-së, Armand Duka, Edi Rejas që tashmë i ka mbaruar kontrata, do t’i ofrohet një e re.  “Panorama Sport” mëson se drejtuesit e Federatës i kanë ofruar një kontratë të re, me kohëzgjatje 4-vjeçare, por problemi qëndron se italiani kërkon që kontrata të jetë 2-vjeçare.

4.-REJA-FITON-EDHE-RINOVIMIN-DUKA-NUK-KA-DYSHIME-770x420

74-vjeçari thekson se është një risk i madh për të, kontrata 4-vjeçare, dhe duke parë moshën e tij, ka kërkuar që ta zgjasë me vetëm 2 vite. Nëse do të arrihet në dakordësi, Reja do të kishte një pagë prej rreth 300 mijë eurosh.

Comments are closed.