Franca del kundër anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Europës

Ambasadori francez në Serbi, Pierre Cochard gjatë një interviste në media tha se Franca nuk e mbështet veprimin e Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Evropës.

Sipas tij nisma dhe dorëzimi i dosjes nga ministrja e Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla, është një “veprim i njëanshëm”.

Ambasadori francez në Serbi, Pierre Cochard gjatë një interviste në media tha se Franca nuk e mbështet veprimin e Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Evropës.

Advertisements

Sipas tij nisma dhe dorëzimi i dosjes nga ministrja e Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla, është një “veprim i njëanshëm”.