Fotografi të modelit më të shtrenjtë të BMW-së

36

Modeli i parë i sapolansuar M Performance 7 Series është modeli më i shtrenjtë i BMW-së. Kjo veturë kushton afër 170 mijë euro në “shtëpi”, në Gjermani. Modeli M760i xDrive ka super motor 6.6-litërsh me 610 kuajfuqi dhe përshpejtimin nga 0 në 100 kilometra për orë e arrin për vetëm 3.7 sekonda. Top shpejtësia e tij është 305 km/orë.

Comments are closed.