Fotografi fantastike që janë bërë një sekondë para të “pashmangshmes”

480

Jo të gjithë fotografët kanë kohë për të kapur momentin përsosur në një shkrepje. Kjo është ndoshta arsyeja pse ato fotografi që janë bërë as një sekondë më herët, as një sekondë më vonë, janë ato që ne vlerësojmë më shumë. Këto fotografi kapin një shumëllojshmëri situatash. Por shumë interesante janë dhe fotografitë e shkrepura, një sekondë para se të ndodhë diçka e pashmangshme – ka diçka veçanërisht të habitshme në këto shkrepje, pavarësisht nëse ajo që pritet të ndodhë është e mirë, e keqe, katastrofike, apo thjesht zbavitëse. Më poshtë janë disa fotografi të tilla. Kur i shihni nuk mund të mos e imagjinoni atë që do të ndodhë një sekondë më vonë.

Comments are closed.