Foto që tregojnë se natyra zotëron botën

Njerëzit janë mësuar ta marrin natyrën si diçka për të cilën ata kanë të drejtë që nuk ka zë dhe fuqi. Por harrojmë se ajo mund të luftojë dhe se gjithmonë fiton. Dhe ne nuk po flasim për elementë shkatërrues ose katastrofa natyrore.