Foshnja “mrekulli”, i ndalet zemra për 22 minuta dhe shpëton

3

Për 22 minuta është ndaluar zemra e një foshnje të lindur para kohe.

“Mrekulli” është quajtur nga doktorët Lacey Sheriff, e cila festoi ditëlindjen e parë.

Ajo lindi në javën e 27-të të shtatzënisë, dhe peshonte vetëm 636 gramë, si dhe kishte dy sulme në zemër kur kishte vetëm pesë ditë jetë.

Prindërit e saj u përgatitën për më të keqen, mirëpo ajo mbijetoi, përcjell KosovaPress. Doktorët tani pohojnë se vogëlushja mund të ketë jetë normale dhe të shëndetshme.

Gjatë operacionit zemra e saj ndaloi për 12 minuta, para se doktorët ta stabilizonin. Pastaj zemra iu ndal përsëri, edhe për 10 minuta të tjerë.

Comments are closed.