Forcat speciale të Kim Jong Un (FOTO)

11

Ndërsa tensionet me Amerikën po rriten gjithnjë e më tepër, Kim Jong Un shfaq trupat e tij speciale si një provë force kundër SHBA-ve. Forcat speciale koreane mbajnë syze që mundësojnë shikimin natën dhe granatahedhës.

Comments are closed.