Filloi rinovimi i mjediseve të SPB Tetovë

14

Ministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu sot mori pjesë në fillimin e rinovimit të mjediseve të shërbimeve administrative në SPB Tetovë.  Rinovimi sipas planit duhet që të përfundojë deri në fund të prillit me çka do të mundësohen kushte më të mira të punës së të punësuarve dhe për qytetarët që do të përdorin shërbimet e shërbimeve administrative të MPB-s në Tetovë.

Comments are closed.