Filipçe: Shezlloni në plazh lehtë zëvendësohet me krevat të spitalit

192

Shkup, 2 gusht – Shezlloni në plazh lehtë zëvendësohet me krevat të spitalit. T’i respektojmë masat për mbrojtje nga Kovid-19, ta ruajmë shëndetin tonë, por edhe shëndetin e prindërve tanë, gjyshërve dhe gjysheve, sepse nuk ka asgjë më të rëndësishme se kujdesi për më të afërmit tanë, njoftoi sot në profilin e tij në Fejsbuk, ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe.

Ai sërish përkujtoi në rekomandimet: mbajë maskë, mbajë distancë, mos u grupo dhe pastroi duart shpesh.