Festoi një javë ditëlindjen dhe la vajzën e vogël të vdiste nga uria, e vetme në shtëpi (FOTO)

115

Një nënë adoleshente angleze pranoi se kishte lënë vajzën e saj 20-muajshe vetëm në shtëpi dhe ishte larguar për të festuar 18-vjetorin e saj për 6 ditë me radhë.

Vajza e Verphy Kudi, Asiah Kudi, vdiq në apartament, në dhjetor të vitit 2019, pasi qëndroi pa ushqim dhe ujë për 6 ditë. Ndërkohë, nëna e saj shkonte nga festa në festë, në Londër, Koventri dhe Solihull.

Pasi u kthye në shtëpinë e saj në Brajton, Kudi mori në telefon urgjencën duke i thënë se vajza e saj nuk po zgjohej. Para gjyqit, 19-vjeçarja pranoi akuzën e vrasjes nga neglizhenca dhe nuk tha gjë tjetër.