Festa e çmendur e të rinjve, festivali “Parklife” tërbon britanikët (FOTO)

Veshjet të “frikshme” në ditën e dytë të festivalit “Parklife”, ndërkohë që dielli shkëlqen në Manchester, Angli. Rreth 80,000 persona janë pjesëmarrës të këtij festivali dy ditor dhe kanë qenë nën praninë e George Ezra Solange dhe Major Lazer.