Fëmijët shpëtojnë qenin nga një gjarper i frikshëm (VIDEO)

5

Kjo video tregon momentin kur tre fëmijë vendosin të shpëtojnë qenin e tyre.

Një gjarpër boa po e mbyste qenin dhe fati i tij dukej i vulosur.

Por fëmijët u treguan trima dhe nuk e lejuan të ndodhte.

Pas shumë mundimesh, ata e shpëtuan qenin, që duket se nuk është lënduar shumë.

Comments are closed.