Fatmir Hysenbelliu kalon pushimet në Curaçao të Karaibeve

43

Një nga futbollistët dhe tashmë biznesmenët më të suksesshëm shqiptarë Fatmir Hysenbelliu ka disa ditë që po bën pushimë të mrekullueshme në Curaçao të Karaibeve, plazhe këto të bukura që gjenden në jug të Amerikës Latine. Oni, nofka me të cilën e njohin të gjithë krahas pushimeve duket se po bën dhe biznes pasiqë ai tashmë është sipërmarës i shumë bizneseve në Shqipëri e më gjerë, por edhe njëkohësisht tregon trupin e tij në formë si futbollist që ka qenë.