Fatime Fetait t’i merret rasti “Titanik 3”

6

Shkup, 19 gusht – Konfrontimi mes Katica Janevës dhe Fatime Fetait është bazë që kjo e fundit të përjashtohet nga procedimi i mëtutjeshëm i rastit “Titanik3”, transmeton koha.mk. Ky propozim pak më parë u parashtrua nga avokati i Elenko Millano, mbrojtës i të akuzuarit Ismet Guri. “Ka mosmarrëveshje mes Janevës dhe prokurorëve të autorizuar (Fatime Fetai, Gavrill Bubevski) në këtë lëndë. Këshilli i Prokurorëve Publik le të jep mendim, ndërsa Parlamenti i Maqedonisë së Veriut ta miratoj vendimin” tha avokati Elenko Millano. (koha.mk)

Comments are closed.