FATI KRASNIQI: Muzikën e kam trashëgimi familjare (FOTO)

25

Fati Krasniqi është shumë i ri po me suksese të mëdha pas vetes. Rrjedh nga një familje artistësh dhe si i tillë e kishte rrugën e hapur drejtë suksesit, shumë projekte të lansuara deri tani ai ka arritur që të krijojë imazhin në skenën muzikore

Bisedoi: Blerand REXHEPI

KOHA: Jeni në fillim të karrierës muzikore, si po e ndjeni veten në këtë treg të ngjeshur?

Mirë ndihem, sepse kur e bën diçka se ta do zemra të kënaqet shpirti, se ndien fare konkurrencën.

KOHA: Konkurrenca po ju bën më produktiv?

Nuk kam konkurrencë, jam shumë i angazhuar në projekte të reja muzikore sa s’kam kohë të shikoj konkurrencën për besë.

KOHA: Dëshira për t’u marrë me muzikë është e trashëguar apo jeni ju talenti i familjes?

Po është trashëgim familjarisht.

KOHA: Jeni pjesë e ndonjë labeli apo veproni si artist i pavarur?

Si artisti i pavarur është më sigurt, unë nuk mendoj që ndonjëherë do jem pjesë e labelave muzikorë.

KOHA: Projekti i fundit u mirëprit shumë mirë nga publiku, si ju be të ndiheni ky fakt?

Po sigurisht, është shumë kënaqësi e madhe. Për këtë punojmë ditë e natë që të kemi sukses.

KOHA: Kush kanë qenë bashkëpunëtorët?

Tekstin e kam bërë unë, muzikën vëllai Ymërli Krasniqi, mix-muzikës Daim Lala.

KOHA: Jeni duke punuar për projekte të reja muzikore, kur pritet të lansohet projekti i radhës?

Një projekt bashkëpunim lansohet këto ditë dhe do jetë një super projekt muzikor më besoni, po kam shumë projekte të reja.

Comments are closed.