Familja organizon ‘funeral’ për peshkun e tyre!(VIDEO)

Shumë shpesh kafshët shtëpiake bëhen anëtar të familjes, e ikja e tyre nga kjo botë dhemb shumë.

Ashtu ka ndodhur edhe me një familje, të cilëve u ka ngordhur peshku i tyre i artë.

Në një video që po qarkullon në rrjetet sociale, shohim që të tre fëmijët e familjes janë shumë të mërzitur për këtë fakt.

Madje ata përshëndeten me të, sikurse në funerale, para se peshku të hidhet në guacën e tualetit.

‘Mirë u pafshim peshk i art” ka thënë ata të trishtuar dhe me lotë.