Facebook fshiu faqen ku bojkotuesit publikonin video nga votuesit në diasporë

3

Facebook fshiu faqen “Predavnici” ku bojkotuesit e diasporës sot në mëngjes publikonin incizime dhe fotografi nga qytetarët që dolën të votojnë në përfaqësitë diplomatike-konsullore, gjegjësisht në Melburn, Australi.Ndërkaq sot, pas këtij incidenti, reagoi Ministria e Punëve të Jashtme, asociacioni qytetar MOST si dhe ministri i Diasporës, Edmond Ademi, përcjell Telegrafi Maqedoni.
Prokuroria Publike tha se fotografimi i votuesve është në kundërshtim me ligjin kur dëmtohet procesi i votimit dhe paraqet ndalimin e të drejtës për votim.

Comments are closed.