Evzoni ende i mbyllur, mjegull në rrugën Lisec-Kodra e Diellit

9

Komunikacioni në rrugët shtetërore në disa vende po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa. Mjegull me dukshmëeri prej 50 deri 100 metra ka në aksin rrugor Lisec – Kodra e Diellit – Lisec. LAMM në mëngjes kumtoi se vendkalimi kufitar Evzoni ende është i mbyllur për komunikacion për shkak të grevës së bujqve grekë, ndërsa vendkalimet e tjera kufitare në kufirin Maqedoni-Greqi, respektivisht Dojran dhe Mexhitli janë të hapura. Në vendkalimet e tjera kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Comments are closed.