Evakuohet Kulla e Ajfelit pas kërcënimit me bombë

11

Paris, 23 shtator – Kulla e Ajfelit në Paris është evakuuar pas marrjes së kërcënimit për vendosje të bombës, theksuan nga drejtoria e kullës dhe policia, transmeton DPA.

Policia për DPA ka konfirmuar se është marrë kërcënim për vendosje të bombës dhe se po zbatohet operacion në zonë.

Udhëheqësia e Kullës së Ajfelit bëri të ditur se është krzer evakuim të kullës, njëra ndër atraksionet më të njohura turistike në kryeqendrën franceze.

Comments are closed.