Evakuohet aeroporti i Sofjes, për shkak të kërcënimit me bombë

22

Udhëtarët dhe punonjësit e Terminalit 1 dhe 2 të Aeroportit të Sofjes janë evakuuar sot për shkak të alarmit për bombë.

Ministria e Brendshme njoftoi se evakuimi ndodhi pas një thirrje “malicioze” në ora 13:20.

Zyrtarët thanë se nuk ka pasur anulim të fluturimeve dhe pas inspektimit doli se alarmi të ishte i rremë.

Aeroporti ka nisur punën pas orës 14.30.

Comments are closed.