Është zhdukur një vajzë 15-të vjeçare nga Gostivari

Shkup, 8 janar – Një vajzë 15-të vjeçare nga Gostivari dje në mëngjes ka dalë nga shtëpia që të shkojë në dyqan dhe nuk është kthyer, informon MPB-ja.

Zhdukjen e vajzës në polici e ka denoncuar babai i saj A.P (49). Ndërmerren masa për gjetjen e personit.