Është lënduar një shofer i makinës mobile për prerje të drurëve

14

Shkup, 27 tetor – Një banor i Ohrit 75 vjet ka marrë lëndime të rënda trupore në një aksident rrugor në të cilin është përmbysur makina mobile për prerje të drurëve “Aran” në rrugën lokale në lagjen Raça-Ohër. Lëndime trupore ka marrë edhe bashkudhëtari R.R (49) nga Ohri i cili është transferuar dhe mbajtur për trajtim në Spitalin e përgjithshëm në Ohër. Ekspertizë në vendin e ngjarjes ka kryer ekip nga SPB Ohër.

Comments are closed.