Esad Rahiq emërohet drejtor në burgun hetues të Shutkës

Esad Rahiq është emëruar drejtor i burgut hetues të Shutkës, përcjellë KOHA. Emërimi i tij nga Qeveria nuk është pjesë e procesit të rikonstruimit por emri i tij është propozuar që pas dorëheqjes që bëri në muajin shkurt ish drejtori Gjoko Kostovski pas incidentit që ndodhi në burg mes Mile Janakievskit dhe Spiro Ristovskit nga njëra anë dhe dy të burgosurve nga grupi i Kumanovës në anën tjetër. Rahiq është jurist, ish deputet dhe ish anëtar i LSDM-së. (koha.mk)