Ermalit i zbukurohet ende bashkëshortja, bën një ndryshim të madh!

2

Bashkëshortja e këngëtarit Ermal Fejzullahu, Ariana ka bërë një ndryshim të radhës në dukjen e saj. Siç duket Ariana nuk ishte e kënaqur me flokët e shkurtër, dhe tani ka bërë një ndërhyrje, duke përdorur flokë të gjatë të cilat e bëjnë të duket një femër shumë tërheqëse, shkruan “Zëri.Info”. Ariana në rrjetin social ‘Instagram’, ka publikuar fotografi si duket me flokë të gjatë, dhe pa dyshim i rrinë shumë bukur!

Comments are closed.