Eriona Sulejmani: Ronaldos nuk i rezistoj dot

343

Ish-gruaja e futbollistit Blerim Xhemaili në një libër të saj ka treguar disa sekrete. Eriona Suleimani është një modele nga Kosova që ka bërë një karrierë të pasur në Zvicër.

Në vitin 2018, ajo u nda nga Xhemaili, por nuk ka ndalur së provokuari me deklaratat e saj. Siç ka rrëfyer edhe vëtë, ajo preferon të vetë-kënaqet se sa të bërë seks.

Së fundmi në librin që mban firmën e saj ajo pranoi pa frikë dhe pasion se nuk mund t’i rezistonte një propozimi nga Cristiano Ronaldo.