Erion Veliaj bëhet baba për herë të parë, tregon për emrin e djalit

2

Kreu i bashkisë së Tiranës ishte sot i pranishëm në Maratonën e Tiranës.

Ai mori fjalën hyrëse, ndërsa sqaroi edhe arsyen përse nuk do të vrapojë kësaj radhe në maratonë.
Veliaj tha se i duhet të shkojë tek bashkëshortja, Ajola Xoxa dhe djali i sapo lindur, meqë rast foli edhe për emrin e tij.
Pasi u pyet se si do të quhet djal i tij, kreu i Tiranës tha:

“Këtë do ta them pas pak se dua ta konsultoj edhe me mamanë. Por e sigurt që do të jetë një emër shqiptar, por edhe “tirons”.

Comments are closed.