[adning id="476476"]

Era e fuqishme rrëzon drunjtë dhe dëmton vetura në Shkup

69

Moti i nxehtë që ka kapluar Maqedoninë e Veriut, po përcillet edhe nga erëra të fuqishme. Në disa pjesë të Shkupit, si në lagjen Veri, era ka qenë aq e fuqishme sa që ka rrëzuar drunj, duke dëmtuar edhe disa vetura.

Në fotot e mëposhtme shihet se nga era e fuqishme në qendër të Shkupit, është rrëzuar një dru ku ka shkaktuar dëme mbi disa vetura në parking.