Enver Idrizi: Maqedonia nuk është vetëm e maqedonasve…

51

“Maqedonasit nuk mund të ma marrin të drejtën për shtetësi, unë këtu kam lindë e kam jetu. Nuk kam dashur të bëj shumë zhurmë, por nëse duhet – do të bëjë dhe zhurmë… I kam 6 nënshtetësi që mi kanë dhënë për një sekondë, ndërsa vendi im më refuzon. I kisha lutur kompetentët që mos t’i keqtrajtojnë njerëzit, t’u japin shtetësinë që u takon. Maqedonia nuk është vetëm e maqedonasve, por është e gjithëve, është toka jonë”
Intervistë me ish Kampionin Botëror në Karate, Enver Idrizi.