Elvana lanson “Pa Dashuri”

Elvana Gjata ka publikuar këngën me “Pa Dashuri”. Kënga është produkt i labelit “PINT” teksa është kolonë zanore e “2 Gisht Mjaltë”.

Për muzikën dhe tekstin janë kujdesur Arsim Bunjaku e Lyrical Son.