Ekspozite dhe koncert online në përkrahje të mjekëve

58

Studentët-Apsolventët e Fakultetit të Arteve Universiteti i Tetovës – “Fadil Sulejmani
Falemnderim në përkrahje të Personelit Mjeksorë në R.Maqedonisë së Veriut në luftën kundër Coronavirusit Covid 19 në Pandemin 2020”
Klasa e prof. Rehat Ameti. Pikturë viti 3 dhe Drejtimi Arsimor viti 4

Pikturë viti 3
Lejla Zilbeari
Dilale Bojniku
Haxher Ajeti
Liridon Zuberi

Drejtimi Arsimor viti 4
Dea Salihi
Besnik Jakupovski
Arbana Dehari
Ermira Rexhepi
Feriz Kurtaj
Emnur Aliji
Almedina Bajrami
Arbina Bexheti

Orkestra Kamertale e Harkorëve të Rinjë
Apsolventë dhe Studentëte Universitetit të Tetovës “FadilSulejmani”.

Violinë I – Zana Zumeri, RezonaAbdili, Valentina Haliti.
Violinë II – Funda Ali, EndritAmeti, GurinaSalihu.
Violë – ArditaOsmani, EnaldaShehu, BardhaTairi.
Violonçelë – ArbëreshëAdemi,GresaMemeti,BlertaShehu.

Programi:
-O moj bukuroshe – Z.Tupeci
-Moj e bukura more – Popullore
-Kënga e Rexhës – Popullore
-Hey Jude – Beatles

Orkestruar nga Tomor Berisha
Udhëheqës artistik – prof.Blerim Grubi
Realizues teknik :Taulant Rufati & Emin Fejzullahi

“https://www.youtube.com/watch?v=3tygVrgmNms&list=RDMM3tygVrgmNms&start_radio=1

Comments are closed.