Ekspozitë artistike në Galerinë e Arteve në Tetovë me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Paqes

Nxënësit nga ShMP “Jahja Kemal” Bogovinë – Tetovë organizuan ekspozitë artistike në Galerinë e Arteve në Tetovë me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Paqes.

Në ekspozitën ku nxënësit nga ShMP “Jahja Kemal” prezantuan punimet e tyre, fjalën e hapjes e mbajti drejtori i ShMP “Jahja Kemal” Bogovinë – Tetovë, Aziri i cili gjithashtu vuri në duke rëndësinë e kremtimit të ditës dhe manifestimeve të tilla me karakter kulturor.

Programi për bëhej nga shfaqje të ndryshme dhe publiku i ndoqi me shumë vëmendje.Në fund nxënësit treguan dhe prezantuan para vizitorëve veprat e tyre artistike.

Advertisements